O autorici

S Germanskom Novom Medicinom® (GNM) upoznajem se u ulozi pacijenta godine 2006. Razumijevanjem uzroka nastanka promjena te uz minimalnu pomoć prirodne terapije uspijevam riješiti svoje dugotrajne ginekološke tegobe. Smislenost i logičnost principa GNM, kao i vlastito uvjerenje u njihovo funkcioniranje, potiču u meni tada veliko zanimanje i potrebu za dubljim istraživanjem, slijedom čega počinjem proučavati dostupnu literaturu na primarno njemačkom, a zatim i engleskom jeziku, upoznajući se s radom i izvornim djelima dr. Hamera.

Nekoliko godina kasnije, uz višegodišnji kontinuirani proces edukacije, u suradnji sa Sashom Tešićem paralelno preuzimam ulogu organizatora predavanja i, po potrebi, sudjelujem u pripremi prezentacija na temu Germanske Nove Medicine®.

Određeno vrijeme provodim na edukaciji u sklopu njegove prakse.

Istovremeno, nastavljam s osobnom edukacijom u vidu izučavanja što medicinske, što literature iz područja GNM (KREBS, Krankheit der Seele; Krebs und alle sog. Krankheiten; AIDS, die Krankheit, die es gar nicht gibt; Vermächtnis der Germanischen Heilkunde 1 i 2; Mein Studentenmädchen, die urarchaische Zaubermelodie, itd.)  praćenja webinara od strane suradnika/učenika dr. Hamera, gosp Helmuta Pilhara (www.germanische-heilkunde.at), zatim tekstualnih i video  materijala dostupnih na web stranici gđe Caroline Markolin (www.LearningGNM.com).

U periodu od 5 godina aktivna sam sudionica teme Germanske Nove Medicine na Alternativa Forumu, u cilju širenja znanja o GNM i odgovaranja na pitanja korisnika Foruma.

Zbog uočene potrebe za pisanim izdanjima predmetne tematike ozbiljnije se posvećujem prijevodu prve knjige na hrvatskom jeziku. Nakon godinu dana rada na njoj, 2016. dovršavam prijevod i lekturu knjige dr. Hamera Habilitationsverfahren, kapitalnog djela autora. S obzirom na to da je Habilitacija postavljena kao uvjet prvog prijevoda, ali i činjenicu da knjige novijeg datuma sadrže aktualna saznanja, prevodim i knjigu Germanische Heilkunde – Kurzinformation, a na kojoj mi je preostalo načiniti lekturu.

Nakon dovršetka Habilitacije, a u cilju predstavljanja prijevoda knjige i odobrenja njezinog tiska, krajem 2016. odlazimo u u Norvešku, Sandefjord, u trodnevni posjet dr. Hameru. Neizmjerno sam zahvalna na prilici što sam upoznala tako velikog, skromnog i mudrog čovjeka. Nažalost, dr. Hamer nas je 2. srpnja 2017. napustio. Posljedično tomu, tisak knjiga više je od 1,5 godinu bio stopiran, do završetka procesa ostavinske rasprave.

IMG_2522    IMG_2521

Krajem 2017. odlazim na trodnevni seminar u Graz, gdje se i osobno upoznajem s predavačem, inž. Helmutom Pilharom, docentom nekadašnjeg Sveučilišta dr. Hamera u Sandefjordu. Od strane gdina Pilhara zamoljena sam načiniti prijevod njegova uvodnog predavanja. Video predavanja možete pogledati ovdje.

S proljećem 2019. godine objavljujem autorsko djelo, knjigu PRIRODNO DIJETE  ZDRAV ČOVJEK, prvi opširniji pisani materijal o Pet bioloških zakona na hrvatskom jeziku.

Od travnja 2019. poslujem samostalno u okviru obrta BIO-LOGIC, u cilju pružanja usluga edukacije i savjetovanja te širenja saznanja iz područja Pet bioloških zakona Germanske Nove Medicine.

Privatno, supruga sam i majka devetogodišnjemu sinu. Rođena sam i odrasla u Zagrebu, a krajem 2014. godine, iz želje za mirnijim i prirodnijim načinom života, naša je obitelj preselila u Prelog. Svjetonazor i funkcioniranje u skladu s principima GNM, točnije sukladno biološkim principima i zakonima, sastavni je dio naših života. Na isti način podižemo i sina.

S poštovanjem

Petra Lisjak


LOGO Nr1

BIO-LOGIC, vl. Petra Lisjak

Prelog, Ulica dr. Dominika Premuša 24

Mob: +385 98 9542 402

E-mail: info@bio-logic.hr

FB: BIO-LOGIC


Cjenik

📌  Knjiga Prirodno dijete – zdrav čovjek (više: Knjiga)

    • uz osobno preuzimanje – 150,00 kn
    • uz slanje poštom na kućnu adresu (HR) – 170,00 kn (150,00 kn + 20,00 kn trošak poštarine)

📌  Edukacija – kotizacija (više: Predavanja)

    • Uvodno predavanje – 150,00 kn
    • Radna Družionica – 150,00 kn
    • popust 40% za učenike i studente

📌  Osobne konzultacije – 200,00 kn/h (30 Eur/h)

Napomena: Osobne konzultacije držim u svom prostoru u Prelogu i online, putem platforme Zoom.


WordPress.com.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: