GNM Radna Družionica

kobu-agency-pvMVecxVoW0-unsplash_Fotor

 

GNM Radna Družionica
Zaprešić, sub 18. siječnja 2020.

 

Svima vam od srca želim vedru i pozitivnu, zdravljem ispunjenu godinu!

Kako bismo u tome bili što uspješniji, započet ćemo ju organizacijom (prve) GNM Radne Družionice, ovog puta, u Zaprešiću.

 

Motiv. 

Iako mu je osnova, pojašnjenje Pet bioloških zakona, uvijek jednaka, svako je uvodno predavanje u konačnici jedinstveno i drugačije.

Tu različitost čine interesi sudionika i način interakcije, koji diskusiju odvedu svaki put u specifičnom smjeru. Često se dogodi da predavanje potraje i četiri, pet sati, što je, naravno, opet nedovoljno za sve teme koje bismo voljeli razraditi. Osim toga, zadržimo li površno razumijevanje bioloških procesa i mehanizama u našem organizmu, pri nastupu određenih pojava, u nas samih ili u naših bližnjih, potencijalno smo nanovo preplavljeni strahom.

 

Koncept. 

Na GNM Radnu Družionicu dobrodošli su svi oni koji su upoznati s osnovama Pet bioloških zakona, bilo putem ranijih predavanja ili konzultacija, i koji imaju želju produbiti i proširiti znanje o biološkom smislu i svrsi organskih, psihičkih (i cerebralnih) promjena u organizmu.

Družionica će biti nadasve interaktivnog karaktera. 

U uvodnom ćemo dijelu kratko ponoviti biološke zakone, temelj tumačenja svih pojava i promjena u organizmu. Nakon toga, posvetit ćemo se detaljnijoj razradi ključnih pojmova, primjerice:

  • što je i koliko potrebno za nastup biološkog konflikta
  • razlika između biološkog konflikta i psihičkog problema
  • terapija sukladna biološkim zakonima
  • konflikti koji datiraju iz doba trudnoće / snažna povezanost majke i djeteta
  • konvencionalna terminologija i ispravna biološka definicija – što je upala, a što rak
  • i prigodni, zimski mit – gripa…

… te ih potkrijepiti primjerima. 

Vaša pitanja i komentari odredit će teme i tijek Družionice. Analizom i razumijevanjem životnih primjera možemo jedni drugima pomoći u traženju nijanse “okidača”, kao i njegovih potencijalnih rješenja.

 

Smisao i svrha ovog događaja – širiti vidike u ugodnoj, prijateljskoj i podupirućoj atmosferi. Primjenjivo znanje oslobađa straha od bolesti.

 

Informacije.

📌   Početak: u 16:00 sati

📌   Trajanje: do 3 sata

📌  Lokacija: Škola stranih jezika Pavuna, Ante Starčevića 11, Zaprešić (ulaz po stepenicama sa stražnje, dvorišne strane).

📌   Kotizacija: 100,00 kn 

Uplatu kotizacije možete izvršiti na račun, odnosno na licu mjesta pri dolasku.

Podaci: BIO-LOGIC, vl. Petra Lisjak ● IBAN: HR1423900011101077368 (HPB d.d.) ● Model: 00, Poziv na broj: (vaš) OIB ●  Opis: Uplata kotizacije

Broj sudionika je ograničen, stoga vas molim da što prije rezervirate svoje mjesto. 

To možete učiniti na kontakt: info@bio-logic.hr ili 098 9542 402.

Veselim se druženju!

Petra Lisjak

Komentari su isključeni.

WordPress.com.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: